סה"כ צפיות בדף

27. מיתקפת הינשופים לא פסחה עליי - פוסט קצר





איך? איך? איך הצלחתם להקים אותי ממיון, קיפול ואריזה של ערימת בגדים ומצעים באמצע הסלון?

ועוד בשביל לאכול טוסט? 

איך.....?! 











בדיוק העמדתי על האש ביצים קשות לארוחת הבוקר, כשהבכור עיקם את האף כשאמרתי לו שאני מכינה גם טוסט. 

מסתבר שהגבינה הצהובה הצטרפה לרשימה לא מבוטלת של דברים נוספים שהוא שונא.
טוב, צריך להיות יצירתיים.
 
בתקופה האחרונה הינשופים שוב צצים לי בכל מקום, אז החלטתי להמשיך בשלי, רק עם ינשוף שימשוך את העין. 
כשהאמצעי נכנס למטבח, הינשופים כבר היו מוכנים.
ישר קרא לאחיו בהתלהבות: "בוא תראה איזה אוכל טעים אמא הכינה לנו"!!!
אוֹ!! זאת התגובה שציפיתי לקבל :)

נערך טקס תרומת איברים (הבכור לא נוגע בעגבנייה והאמצעי מתנזר מזיתים...) והינשופים נזללו בהנאה.
שמחתי לגלות את ההתעניינות שלכם כשהעליתי את התמונה לפייס.







כדי להראות לכם כמה הסיפור הזה קל,
הקרבתי קרבן אמיתי ונאלצתי להכין טוסט גם עבורי. (מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה, לא....?) 


עד שהביצים הקשות יהיו מוכנות, חותכים לפיתה את שני הקצוות.
ממלאים את האמצע ואת הקצוות בגבינה צהובה ועוד תוספות שאוהבים.







מניחים את הגוף על הטוסטר, ואת הקצוות להניח בצדדים מנוגדים כדי שיראה כמו כנפיים. אפשר לשים חתיכה קטנה של גבינה צהובה על מנת שיידבקו לגוף. 
לא יכולתי לצלם וללחוץ בבת אחת אז תסלחו לי :)
אל תיבהלו כשתפתחו את הטוסטר וכל הגבינה נשפכת. מקררים קצת ואז דוחפים חזרה עם הסכין. 




להגשה מתחילים לקשט עם מה שיש:

לעיניים: שמתי פרוסות ביצים עם זיתים. אפשר להשתמש גם עם פרוסות עגבניות או עיגולי מלפפון.


למקור: חתכתי עגבניית שרי לרבעים, מעל הנחתי עלה בזיליקום קטן.
אפשר להשתמש גם עם גבינה צהובה / צפתית / מלפפון / גזר / פלפל וכו'.

לרגליים: זיתים אבל שוב, אפשר לשים מה שרוצים.


כמובן שהטוסטים של הילדים יצאו כאלה יפים ונקיים של פעם ראשונה. 
העמדתי את הינשוף הקטן על עלי בזיליקום ועגבניות שרי ופיזרתי לו כמה כוכבים מגרעיני תירס.





בתיאבון! 




אין תגובות:

פרסום תגובה